Mollerussa es concentra per reivindicar “Les veus que no veus” en el Dia Internacional de les Dones

08/03/2018

Una xerrada sobre intel•ligència emocional i un homenatge a dones nascudes al 37 al Teatre L’Amistat completen els actes commemoratius

La plaça de l’Ajuntament de Mollerussa ha acollit aquest dijous una acció reivindicativa com a suport a la jornada de vaga convocada avui amb motiu del Dia Internacional de les Dones, una acció que ha consistit en la lectura del manifest Les veus que no veus, llegit per Mònica Capell, tècnic del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, i Maties Morera, representant dels treballadors i treballadores del consistori. 

La peça musical Revolució de Les Kol·lontai ha posat el punt i final a la concentració, en la que han participat prop d’un centenar de persones i que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Joan Trull, així com regidors i consellers comarcals.

Els actes reivindicatius seguiran avui a les 6 de la tarda al Teatre L’Amistat amb una conferència sobre La intel·ligència emocional de les dones, a càrrec de Katia Medeles, reeducadora emocional, coach, escriptora i especialista en intel·ligència emocional i desenvolupament humà. En el transcurs de la celebració també es retrà homenatge a les sòcies de l’associació l’Albada nascudes l’any 1937. L’acte, organitzat per l’Ajuntament en col·laboració amb l’Albada, comptarà també amb l’actuació de Ramon Pallàs amb un repertori de música dels anys 60.

 

Infolleida