Mollerussa instal·larà càmeres de vigilància als contenidors de brossa

18/09/2020

Amb l’objectiu de pal·liar els actes d’incivisme

Mollerussa instal·larà una càmera de videovigilància fixa i una altra de mòbil als contenidors de la ciutat per identificar a les persones que deixen la brossa fora de lloc. Aquesta és una de les mesures que l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va anunciar la conferència anual ‘Mollerussa, Avui’. El primer edil va concretar que l’aparell mòbil anirà recorrent diferents àrees d’escombraries de la ciutat. En aquest sentit, una de les primeres localitzacions serà els contenidors del carrer Arbeca.

 

Durant el desenvolupament de l’acte, el primer edil també va anunciar la compra de les antigues oficines de CaixaBanc situades al mateix edifici del consistori. Ho ha fet per un valor de 270 mil euros. Tot i que l’alcalde no va definir les accions que s’emprendran al nou equipament, sí que va apuntar que es destinarà als serveis que requereixi la ciutadania a peu de carrer, com ara els serveis socials i assistencials.

 

Degut a la situació de la pandèmia de la covid-19, la xerrada anual de l’alcalde no va poder celebrar-se al teatre L’Amistat com ja és tradicional. Enguany, s’ha retransmès en directe pel canal de YouTube municipal.

Alba Mor