Mollerussa ja té a punt el projecte per adequar la piscina coberta

13/04/2021

El projecte inclou substituir maquinària i instal·lar plaques solars

L’ajuntament de Mollerussa ja disposa del projecte per a l’adequació de les deficiències tècniques i energètiques de la piscina coberta, que té un pressupost d’execució per contracta de 266.999 euros, dels quals un 70% són finançats a través del Pla d’Obres i Serveis de la Generalitat. El projecte contempla que, amb les millores que s’incorporaran, hi haurà un estalvi energètic del 32%, que es traduirà en un estalvi del 26% anual en la factura del gas i la llum per la qual cosa el consistori recuperarà en 4 anys els 80.000 euros de fons propis invertits en el projecte.

 Així ho ha explicat  l’alcalde, Marc Solsona, el qual ha indicat que amb aquesta gran obra l’ajuntament té per objectiu “adaptar una instal·lació de gestió 100% municipal per poder seguir comptant amb un equipament competitiu i molt ben referenciat, com és ara”. Solsona també ha explicat que la voluntat del consistori és que es pugui licitar durant el mes de maig perquè s’iniciïn les obres al juliol i tenir les enllestides durant el mes d’octubre.

 El projecte preveu  actuacions de millora concretes com són la substitució de la caldera per la millora de l’eficiència tèrmica, la instal·lació de nous elements de control per aconseguir una temperatura més controlada de les piscines i de manera més eficient així com la instal·lació de plaques solars a la teulada per millorar l’eficiència energètica.

INFOLLEIDA