Mollerussa obre les piscines d’estiu el dia 14 amb els mateixos preus i una dotzena de cursos formatius

04/06/2019

Les inscripcions als cursos i els abonaments de temporada es poden adquirir a partir d'aquest dimecres dia 5

Mollerussa donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines el proper divendres dia 14 mantenint els mateixos preus d’entrada com també la trentena de grups  a través de la dotzena de cursets i activitats formatives que es duen a terme des del 25 de juny i fins el 2 d’agost. Les inscripcions a aquests cursos  es podrà fer presencialment o també a través del web de l’equipament www.piscinamollerussa.com a partir d'aquest dimecres dia 5. Els preus dels cursos oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida.

També a partir de dimecres es podran adquir i activar els abonaments de temporada amb els mateixos preus que en les darreres tres temporades i que són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats. que diferencia el carnet per al públic jove d’entre 12 i  17 anys de l’infantil i el d’adults. L’horari d’obertura serà de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre el mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre. L’accés a les instal·lacions es fa des de fa ja algunes temporades amb una polsera amb xip.

Un any més es tornarà a oferir el programa Fitness Plus per als adults, el qual inclourà l’opció d’escollir entre 7 activitats repartides en 21 sessions setmanals de tota l’oferta formativa que anualment ofereix la instal·lació i que va des de la iniciació i el manteniment al fitnes aquàtic d’avantguarda amb sessions d’Aquapower, d’Aquafit, de Bodygym o d’Aquaeròbic. A més, també inclou la disponibilitat de bany lliure tant a la piscina d’estiu com a la coberta i l’ús de la sauna i el gimnàs en horaris concertats. L’objectiu és que l’usuari pugui planificar el seu propi pla d’entrenament setmanal i participar de totes les activitats que s’ofereixen en l’horari que millor li combini.

 

Infolleida