Mollerussa obrirà els equipaments municipals de forma progressiva

15/05/2020

La biblioteca, el museu de Vestits de Paper o l'Amistat romandran tancats encara que s'entri a la fase 1

L’ajuntament de Mollerussa anirà obrint progressivament els equipaments públics a mesura que es puguin garantir totes mesures de seguretat i tenint en compte la urgència de prestar el servei. Així, encara que Mollerussa entri a partir de dilluns a la fase 1 en la qual es permet obrir equipaments com la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, el Museu de Vestits de Paper o el Teatre L’Amistat, aquests encara romandran tancats seguint recomanacions tant de la Generalitat com també el criteri de necessitat.

Pel que fa al mercat setmanal, el pròxim dimecres es continuarà fent encara amb les mateixes condicions que aquest dimecres, primer dia després de dos mesos. D’aquesta manera, només hi haurà 25 parades de producte fresc, planter i alimentació dins un perímetre delimitat que ocuparà les places de l’Ajuntament, del Pla d’Urgell i Major.

A hores d'ara, es mantenen en 37 els casos positius al municipi, dos dels quals són persones que segueixen aïllades en un centre residencial de la ciutat. També cal destacar que set persones han perdut la vida a causa del virus mentre que són 13 les que han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

Pel que fa al control del seguiment de les mesures de confinament a la via pública, la Policia Local no ha aixecat cap acta des de dilluns passat tot i que s’han realitzat nombrosos avisos a la ciutadania perquè respectin les franges horàries per a les sortides permeses. També s’ha recordat la necessitat de circular sempre per la dreta per garantir la seguretat quan es faci esport o es passegi tant per la Banqueta del Canal com anant cap a la Serra.  

INFOLLEIDA