Mollerussa programa activitats per a tots els públics per a les Nits d’Estiu del juliol i enguany també de l’agost

22/06/2022

Música, teatre i cinema configuren la programació que té com a acte esportiu la tradicional Caminada a la llum de la lluna

L’Ajuntament ha programat una quinzena d’activitats dins el cicle Nits d’Estiu que es duran a terme en diferents espais de la ciutat, la majoria d’ells a l’aire lliure, i que no només se centraran al mes de juliol sinó que també s’allargaran al mes d’agost, segons ha explicat aquest matí el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, acompanyat del tècnic de l’àrea, Àlex Culleré.  La música, el teatre, el cinema i  la dansa seran eixos protagonistes del cicle, el qual tornarà a tenir com un dels actes centrals la tradicional Caminada a la llum de la lluna, que es farà divendres 8 de juliol, i l’Open Night, la Festa de les Rebaixes organitzada per Mollerussa Comercial amb les botigues obertes fins les 3 de la matinada que serà l’activitat que obrirà la programació el pròxim dia 1 de juliol.

Pel que fa a la música, la novetat és el Festival Minúscul, el qual tindrà lloc a Cal Jaques els vespres dels dijous 4, 11 i 18 d’agost amb els concerts en format íntim de Gerad Aledo, Galgo Lento i Olga Zoet. També en format íntim, però en aquest cas a la terrassa de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila es podrà gaudir de les Cançons C@ntades, de Uënsdei (dijous 7 de juliol). La música també serà present en el concert de Vents de la Mechels Kamerorkest, a la Casa Canal (dijous 14 de juliol); els Camins del paradís amb poemes de Jacint Verdaguer interpretats per Valentí Maymó, rapsode i tenora, a Cal Jaques (divendres 29 de juliol) i el concert del Grup Ressò de l’Albada a la Casa Canal (divendres 5 d’agost).

 També hi haurà espai per al teatre amb la representació als jardins de la Casa Canal de L’Auca del Senyor Esteve, de Santiago Rusiñol, a càrrec del Celler d’Espectacles i l’Agropecuària Produccions, (dissabte 9 de juliol) i per la dansa amb una exhibició de balls llatins i social a la plaça de Manuel Bertrand (dissabte 23 de juliol). Així mateix, la programació també tindrà la moda i la promoció econòmica entre els seus components amb l’Expo-desfilada by JRS, que es farà al carrer Ciutat de Lleida (divendres 15 de juliol), i el Mercat de les Rebaixes d’Estiu a la zona de vianants del centre urbà (dissabte 6 d’agost).

El cinema per al públic familiar també serà un dels elements destacats amb la projecció al Parc Municipal a les 10 de la nit de les pel·lícula Raya i el darrer drac (dimecres 13 de juliol) i Animals fantàstics. Els crims de Grindewald (dimecres 27 de juliol).

Infolleida