Mollerussa tindrà un nou institut el proper curs

09/01/2018

El consistori de Mollerussa treballa per definir en breu l’emplaçament definitiu del centre que oferirà inicialment 2 línies en previsió d’incrementar-les a 3

Mollerussa comptarà amb un nou institut de Secundària a partir del curs vinent. Es preveu ubicar en uns terrenys pròxims a l’escola Les Arrels i sortirà amb una oferta inicial de 2 línies, en previsió que puguin arribar a ser 3. El Departament d’Ensenyament ha optat per construir aquest nou centre per evitar massificar els dos ja existents del Terres de Ponent i la Serra, i en base a l’evolució demogràfica prevista per als propers 10 anys que senyala que les 8 línies actuals de secundària augmentaran fins a 9 o 12 en funció del curs.

L’Ajuntament ja està treballant per dotar els terrenys, d’uns 7.000 metres quadrats, on s’ubicarà el nou institut. Tot i això, aquesta nova construcció no alterarà l’obra d’ampliació prevista a l’Institut Terres de Ponent.

El nou centre, que es construirà per fases en funció de les necessitats i amb mòduls prefabricats donada la urgència de la seva posada en funcionament, preveu acollir els alumnes de l’escola Les Arrels de Mollerussa, així com de Vila-sana, Golmés i el Poal amb adscripció única. L’alumnat d’El Palau d’Anglesola tindrà doble adscripció entre aquest centre i l’institut Terres de Ponent.

 

Anna Berga i Infolleida