Mollerussa torna a reivindicar les postes de Sol "amb gust Ponentí"

15/07/2018

La segona edició de la "Posta de Sol amb Gust Ponentí" ha aplegat una trentena de persones a la Serra

Una trentena de persones han participat aquest dissabte en la segona edició de la “Posta de Sol amb Gust Ponentí”. L’activitat ha començat a la zona de barbacoes del Parc de la Serra, on les persones reunides han realitzat escalfaments abans d’iniciar la caminada d’uns tres quilòmetres i que ha transcorregut per la mateixa zona de Serra, passant per l’aeròdrom fins La Fita Alta, que ofereix unes vistes de 360 graus. En el punt d’arribada, els participants han pogut asseure’s i contemplar com el Sol s’amagava a l’horitzó tot escoltant música en directe.

Tot i que la iniciativa està oberta a tothom, aquesta segona edició ha volgut adreçar-se al públic infantil i a que els pares i mares hi participessin amb els seus fills en cotxet. En aquest sentit, el Centre d’osteopatia i salut integral Singularment ha preparat diverses activitats com exercicis de moviment i ioga.

 

Els participants també han pogut gaudir d’un picnic que els ha ajudat a recuperar forces abans d’emprendre el camí de tornada.


Anna Berga