Nova aposta teatral de la Colla dels 50 i més

14/10/2022

Sisè espectacle que estrena el grup teatral mollerussenc

El Grup de Teatre de la Colla dels 50 i més estrena una nova obra teatral l’últim cap de setmana del mes d’octubre en el teatre l’Amistat de Mollerussa.

 Et vendries la teva ànima per allò que sempre has desitjat?
Amb aquesta premissa arranca la nova obra, un esbojarrat i divertit viatge amb amistats gens aconsellables.

 “Luci” nom de l’espectacle, segueix la línia de les anteriors representacions combinant la fórmula de música i teatre amb el clar objectiu de divertir al públic assistent a les representacions. L’obra s’estrena el divendres 28 d’octubre a les 10 de la nit en el Teatre l’Amistat de Mollerussa. La resta de representacions seran el dissabte 29 a les 6 de la tarda i 10 de la nit i el diumenge 30 d’octubre a les 6 de la tarda. Les entrades es posaran a la venda el dilluns 17 d’octubre a través de la pàgina web del Teatre l’Amistat i també dos dies abans de la representació en la taquilla del teatre.

 En l’obra hi participen una setantena de persones tant en la posada en escena com en col·laboracions puntuals, però del tot necessàries. Com en les anteriors estrenes l’espectacle és un guió original de Joaquim Fabrés que alhora també és el director de l’obra i de la companyia teatral.

 El grup del Teatre de la Colla dels 50 i més va estrenar el primer espectacle, “El Musical dels Musicals” l’any 2015, continuar amb “The Fiftys Club” el 2016, “Eurovisió” el 2017, “Amb H d’història” l’any 2018 i “Una vegada hi havia un Rei” l’any 2019. La pandèmia va deixar a les portes l’estrena del sisè espectacle que el grup va voler recuperar un cop superada la crisi sanitària i que veurà la llum aquest mes d’octubre de 2022.

Infolleida