Obres a la plaça 1 d’octubre de 2017 del Palau d’Anglesola

18/04/2018

L’Ajuntament instal•larà una tanca en tot el perímetre de la plaça i més endavant té previst dotar-la de nou mobiliari urbà

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat l’obra corresponent a la tanca perimetral de la Plaça 1 d’octubre de 2017, situada dins el casc urbà, i que recentment va canviar de nom per acord del Ple municipal. L’equip de govern ha considerat convenient i necessari instal·lar un tancament perimetral, ja que els arbusts que ara hi ha plantats i que delimiten la plaça estan molt malmesos i envellits. Al seu lloc, s’hi instal·larà una tanca de fusta amb un disseny segur ja que no deixarà espais buits.

La tanca tindrà un perímetre de 120 metres i una alçada de 80 cm. A més, tindrà quatre portes que permetran accedir a l’interior del recinte i tancar-lo per tal que els més petits puguin gaudir amb seguretat de la zona d’esbarjo. L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Jardineria Bonboix SL mitjançant un contracte d’obres menor, en considerar aquest procediment el més adequat, tant per raó de la quantia com de les obres a executar. El preu del contracte és de 4.897 euros, IVA inclòs.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi explica que amb aquesta nova instal·lació, la Plaça 1 d’octubre de 2017 millorarà notablement el seu aspecte. “Així doncs la plaça podrà fer un servei lúdic tant per a la quitxalla que hi juga com per a la gent gran que hi va a passejar”, apunta l’alcaldessa.

En una futura actuació, l’equip de govern també ha previst dotar la plaça amb un nou mobiliari urbà.

Infolleida