Poldo Segarra deixa el càrrec de director de Fira de Mollerussa després de gairebé 8 anys

28/06/2019

Dirigia l’ens firal de la capital del Pla d’Urgell des de setembre del 2011

Poldo Segarra tanca la seva etapa com a director de Fira de Mollerussa després de gairebé 8 any al càrrec. Ho ha anunciat aquest divendres en una roda de premsa, en la qual ha estat acompanyat per l’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona.  Segons Segarra, és el moment de que l’entitat compti amb “nous lideratges i idees” per a que Mollerussa continuï sent un referent firal. Segarra també ha qualificat de “molt positiu” el balanç personal del seu pas per l’ens firal.

En el seu comiat, Segarra ha tingut paraules d’agraïment per l’alcalde de la ciutat, l’equip de treballadors de l’ens firals així com per als membres dels comitès organitzadors de les fires i creu que el futur de la Fira passa per l’especialització i la internacionalització.

Per la seva banda, Marc Solsona, ha elogiat la tasca i el compromís de Segarra al capdavant de Fira de Mollerussa.

Així mateix, Segarra també ha desitjat “sort i encerts” al futur director de l’ens firal el nom del qual es donarà a conèixer aquest pròxim dilluns. De moment, tot apunta a que el càrrec l’ocuparà Xavier Roure, qui durant el passat mandat, va ocupar la vicepresidència de Fira de Mollerussa i també va ser regidor de Finances i Atenció Ciutadana.

 

Anna Berga