Presentació del projecte de creació d’un grup de teatre estable a Mollerussa

16/01/2024

El projecte inclou persones de totes les edats

El passat dissabte 13 de gener es va presentar la proposta de creació d'un grup de teatre estable a la ciutat. Els promotors del projecte, Mercè Barberà, Jordi Torra i Joaquim Fabrés, creuen que una capital de comarca com Mollerussa no pot estar mancada d'una companyia de teatre amateur, que contribueixi a donar empenta a l'àmbit cultural de la ciutat i alhora, equiparar-se a altres capitals de comarca.

Recordem que en poc temps, i per diferents motius, han desaparegut de l'escena el grup de teatre Rossinyol, Saó de Ponent i el Grup de Teatre de la Colla dels 50 i més de Mollerussa.

Els principals objectius amb el que neix aquesta proposta cultural són; crear un grup de teatre estable amateur a Mollerussa que creï sinergies amb altres entitats de la població. Aplegar un grup de persones de totes les edats que vulguin participar i col·laborar en la posada en escena d'obres de teatre o espectacles musicals en tots els seus àmbits, actors/actrius, escenografia, vestuari, comunicació, etc. I recuperar la tradició teatral que durant molts anys ha permès a Mollerussa gaudir d'obres i espectacles teatrals.

En la presentació, en la qual van participar una trentena de persones dels 18 als 65 anys, Joaquim Fabrés va explicar que, una de les prioritats seria recuperar obres del teatre clàssic català i d'altres d'àmbit més generalista, com comèdies de situació, obres de grans autors, etc.

Els promotors estan molt contents amb la resposta i acceptació que ha tingut per part dels presents a la reunió i també per altres persones que no van poder assistir-hi, però que han manifestat la seva intenció de sumar-se al projecte.
Infolleida