Presenten un projecte per visualitzar la realitat de les persones amb diversitat funcional

01/10/2019

Mollerussa ha presentat el projecte “Viure sobre rodes”, que busca conscienciar la ciutadania i fer pedagogia entre els més joves sobre la realitat que viuen les persones que van amb cadira de rodes.

Conscienciar la ciutadania en general i, en especial, al jovent sobre el dia a dia de les persones amb diversitat funcional és l’objectiu del projecte “Viure sobre rodes”, que s’ha presentat a Mollerussa.

La iniciativa, que naix d’usuaris de la Llar Terres de Ponent, consisteix en una exposició fotogràfica, obra d’Ivan Parra, on es reflecteixen diversos instants quotidians de persones que van amb cadira de rodes.

 

L’objectiu dels impulsors és que l’exposició sigui el punt de partida d’un treball pedagògic encarat al jovent. Per això ja s’han concertat visites amb alumnat dels quatre instituts de la població.

L’exposició, situada al Museu de Vestits de Paper, obrirà portes el pròxim dimarts i es podrà visitar fins al diumenge, 20 d’octubre, quan se celebrarà un debat sota el títol “Les capacitats emergents en un món global”.

Mariona Rebull i Martí