Primer Sant Josep sense fira a Mollerussa després de 148 anys

19/03/2020

Mollerussa ha viscut aquest dijous, el primer Sant Josep sense fira des de fa 148 anys. La crisi del coronavirus va obligar a l’organització a cancel·lar el certamen la setmana passada.

Aquest dijous, Mollerussa havia de donar el tret de sortida a la 148a edició de la Fira de Sant Josep. A causa de la crisi provocada pel coronavirus, l’organització va decidir cancel·lar-la i va quantificar en 40 milions d’euros les pèrdues que suposaria tant pel municipi com per als 200 expositors que hi havien de participar. Coincidint amb la festivitat de Sant Josep, l’alcalde de la població, Marc Solsona, ha volgut adreçar-se a la ciutadania a través d’un vídeo en què agraeix l’esforç que estan duent a terme.

 

Solsona també ha remarcat que els cossos de seguretat vetllen pel compliment de les normes de confinament de manera activa.

 

Entre les diferents mesures preses per intentar frenar el contagi de la malaltia, l’Ajuntament ha intensitifcat aquesta setmana la neteja de la via pública i dels diferents equipaments municipals.

Mariona Rebull i Martí