Prop de 200 famílies fan confiança als Tallers d’Estiu de l’Ajuntament de Mollerussa

10/07/2019

La temàtica dels tallers d’enguany gira al voltant d'uns personatges fantàstics als quals caldrà ajudar a superar les seves pors.

Els tallers d’estiu de la capital del Pla d’Urgell experimenten aquesta setmana la seva xifra més elevada de participants, amb un total de 105 infants d'entre 4 i 11 anys inscrits a aquesta iniciativa. En aquest sentit, es preveu que els nens i nenes de prop de 200 famílies gaudeixin fins al 30 d’agost formant-se en valors i jugant a l’aire lliure. A més, des de l’Ajuntament s’ha valorat molt positivament els tallers i l’increment de la  xifra de participants.   

Els tallers estan coordinats per l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba, Qualia. Així mateix, la temàtica dels tallers d’enguany gira al voltant del món dels Qualis, uns personatges fantàstics als quals caldrà ajudar a superar les seves pors a través de les  activitats programades que treballen diferents valors.

 En darrer lloc, els tallers tenen com a seu l’escola Ignasi Peraire, que per segon any ofereix el servei de menjador i d’altres activitats en anglès.

Alejandro Martínez