Prop de 300 empreses de Mollerussa opten a una subvenció de l’ajuntament per compensar les pèrdues econòmiques arran de la pandèmia

25/05/2021

L'Ajuntament llença dues línies d'ajuts per un import de 100.000 euros

L’Ajuntament de Mollerussa impulsarà dues línies d’ajuts de 40 i 60MIL euros destinats a les empreses locals amb l’objectiu de reactivar l’economia de la ciutat després de la pandèmia. La primera línia d’ajudes té l’objectiu de compensar la pèrdua d’ingressos que van patir les empreses locals l’any 2020, mentre que el segon paquet d’ajudes s’estructura en tres línies: Fomentar l’ocupació local, principalment entre el col·lectiu de joves d’entre 16 i 29 anys, impulsar noves activitats econòmiques, i contribuir en la millora de les iniciatives que ja estan en marxa.

Les empreses que podran optar a les ajudes hauran de ser establiments comercials, de serveis, de restauració i d’allotjament, amb un màxim de 10 persones en plantilla i amb una facturació inferior als 300MIL euros.

El consistori aprovarà les bases de les ajudes en el proper Ple ordinari amb l’objectiu d’obrir la convocatòria durant aquest any.

Alba Mor