Propostes pel cap de setmana

08/09/2017

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ofereix aquest divendres la xerrada anual: Mollerussa Avui en la qual explicarà la política d’actuacions que es duen a terme al municipi i també respondrà les qüestions que li proposin la ciutadania. L’acte tindrà lloc a les 9 de la nit al Teatre l’Amistat.

També divendres comença el festival Cua d’estiu de Fondarella. Els encarregats d’inaugurar aquesta edició són VermuTeatre amb l’obra “Un dit de llibertat” que tindrà lloc divendres a les 9 de la nit a Cal Combelles. En el mateix lloc i hora però de dissabte, actuarà el cantautor Oriol Ginestà.

El mateix dia, a partir de les 9 del vespre, Linyola celebra una nova edició de “Coneixes el teu poble?” en la que es farà un recorregut a la història del Carrer Major del municipi i també es pujarà al campanar de l’església.

Dissabte es celebra el 7è Torneig Ciutat de Mollerussa Memorial Joan Miró, en la que hi participaran 12 equips de Catalunya i Aragó. El mateix dia el poliesportiu de Bellvís acull l'Escala en Hi-fi del municipi a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Diumenge Mollerussa celebra la 9a i última Marxa de Torxes per la Independència. Serà a partir de dos quarts de 9 del vespre a la plaça de L’Ajuntament. El mateix dia la Colla Gegantera de Castellnou de Seana organitza un sopar popular i a partir de les 23:30h tindrà lloc el correfocs a càrrec de Los Follets d’Artesa.

Dilluns, dia 11 de Setembre, els diferents pobles de la comarca realitzaran les corresponents ofrenes florals i homenatges de la Diada de Catalunya.

Anna Berga