Propostes pel cap de setmana

12/05/2017

A partir de les 11 d e la nit del proper dissabte, el poliestportiu de El Palau d’Anglesola, acull la festa Revival Night, on sonarà la millor selecció de música dels 80 i 90.

Aquest cap de setmana es celebra la 4a Fira de la Camamilla de Linyola. Dissabte al matí arrenca l’edició amb una jornada tècnica sobre “Projecte camamilla: la potencialitat dels usos i productes de les plantes aromàtiques i medicinals (PAM’s)” tot i que el gruix de la fira es concentrarà diumenge al matí. L’edició d’enguany compta amb 6 espais amb exposicions, tasts gastronòmics o tallers entre altres.

En el marc de la 4a Fira de la Camamilla també tindrà lloc la IV Marxa Mascançà que inclou tres rutes de 13, 16 i 25km.

Aquest diumenge acaba el 33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya. Durant dissabte i diumenge hi ha organitzats diferents espectacles teatrals i musicals. Programa aquí.

La Colla Gegantera de Castellnou de Seana celebra la 3a Trobada Gegantera aquest proper diumenge a les 10 del matí a l’Avinguda Catalunya.

També diumenge tindrà lloc el primer mercat d’antiguitats a Mollerussa. L’esplanada de darrere els pavellons firals serà el lloc on a partir d’aquest dia 14, es celebrarà el mercat cada diumenge.

Anna Berga