Societat
Reflexions sobre l’agricultura en el Fòrum Maria-Mercè Marçal
Festa de la matança del porc amb el tradicional freginat i costelles
Ivars d’Urgell l reflexiona aquesta setmana sobre l’agricultura en les Jornades de Tros, que celebren la sisena edició. L’escenari és el Fòrum Maria-Mercè Marçal i tracten temes com les perspectives dels farratges (sessió prevista per avui, a càrrec del gerent de Forratges Nabau, Josep Ramon Nabau) o l’agroecologia, amb Anaïs Sastre.
La sessió final comptarà amb la participació del conseller d’Agricultura, Òscar Ordeig. Ja han participat en aquest cicle el director general de la Cooperativa d’Ivars, Víctor Díaz, que va parlar sobre el progrés econòmic i social en l’agricultura.
Festa de la matança del porc amb el tradicional freginat i costelles
Vallverd va acollir el passat diumenge 16 la tradicional festa de la matança del porc, que va comptar amb una gran participació veïnal. El plat protagonista de la festivitat va ser el freginat amb costelles, amb combinació de ceba caramel·litzada, mongetes i carn de porc, incloent costelles, llonganissa i botifarra negra, seguint les receptes més arrelades de la tradició local. La celebració va destacar la tasca dels veïns col·laboradors d’aquest àpat.
La sessió final comptarà amb la participació del conseller d’Agricultura, Òscar Ordeig. Ja han participat en aquest cicle el director general de la Cooperativa d’Ivars, Víctor Díaz, que va parlar sobre el progrés econòmic i social en l’agricultura.
Festa de la matança del porc amb el tradicional freginat i costelles
Vallverd va acollir el passat diumenge 16 la tradicional festa de la matança del porc, que va comptar amb una gran participació veïnal. El plat protagonista de la festivitat va ser el freginat amb costelles, amb combinació de ceba caramel·litzada, mongetes i carn de porc, incloent costelles, llonganissa i botifarra negra, seguint les receptes més arrelades de la tradició local. La celebració va destacar la tasca dels veïns col·laboradors d’aquest àpat.
Infolleida
Segre