Reskyt comercialitza una app per controlar l'horari dels treballadors

08/02/2023

Una mesura obligatòria des del 2019 | Un centenar d'empreses ja tenen l'aplicació 'Tu Horario' al seu abast

Aplicacions mòbils, lectors de targetes o d’empremtes dactilars i fulls de paper per registrar els horaris laborals dels treballadors de l’empresa, tot i que Encarna Simó alerta que fer-ho manualment no és la millor forma. Ho explica segons la seva experiència de prop de 30 anys al capdavant d’una assessoria de Mollerussa i acompanyar els clients des de l’entrada en vigor de la normativa de registre laboral.

Simó ens explica la importància de tenir els registres ben elaborats, indexats i guardats. Si pot ser al núvol, de forma digital, millor. Si parlem d’agilitat, eficiència i economia, fer-ho a través d’una aplicació mòbil és la millor de les solucions.

er això veure’m Reskyt, empresa lleidatana especialitzada en la creació d’aplicacions per a empreses que va elaborar la seva pròpia solució de registre horari. Rafa Martínez, director de Negoci de Reskyt, explica a Vint-i-dos que molts dels seus distribuïdors i clients que utilitzen aquesta plataforma els van demanar si podien desenvolupar una aplicació de registre horari en la qual els treballadors poguessin fitxar ràpidament i el departament de recursos humans tingués la facilitat de poder crear resums i registres en qüestió de segons.

L’aplicació Control Horari de Reskyt facilita a l’empresa tots els registres d’entrada i sortida en una base de dades. I en una aplicació en què pot fer canvis, saber les baixes, vacances, tot controlat a partir dels fitxatges que fa el treballador. Es tracta d’una aplicació per a mòbils que s’administra des de la mateixa plataforma de gestió de Reskyt, de forma ràpida i independent, i queden registrats durant els quatre anys obligatoris o fins que l’empresa vulgui. Un dels avantatges competitius de l’aplicació és l’ús de la geolocalització, “molts clients ens demanaven que quedés registrat en un mapa molt visual des d’on es feien els fitxatges.

És una característica opcional que les empreses poden triar”. Més de cent empreses ja utilitzen l’aplicació de Control Horari de Reskyt, “malgrat que n’hem fet poc ressò, però des de la pandèmia i la tornada als llocs de feina notem un repunt en l’interès”, diu Martínez.

VINT-I-DOS