Segon cap de setmana de Carnavals a la comarca

19/02/2018

Entre altres, Bell-lloc va celebrar la tradicional rua i Vila-sana va recaptar fons per Mans Unides en el dinar de germanor

Segon cap de setmana de Carnavals als pobles de la comarca, entre altres, a Ivars d'Urgell, Golmés, etc. Miralcamp va tornar a organitzar la cursa de Cotxes Bojos dins el programa de Carnaval. En el cas de Bell-lloc, dissabte a la tarda va tenir lloc la rua en la que hi van participar prop de 250 persones. A més, al finalitzar la cursa es va celebrar la cursa de llits i després al Parc Municipal  es va dur a terme la Xocolatada amb la col·laboració de l’AMPA Ramon Farrerons i el concurs de truites i pastissos organitzat per l’associació de dones Flor de Lis.

La cara més solidària de la festa va tenir lloc aquest diumenge a Vila-sana on es van recaptar fons per l’ONG Mans Unides. Va ser al dinar de germanor, acte central de Carnaval, que va aplegar més de 400 persones. Una de les singularitats d’aquest dinar és que està preparat per voluntaris i que. Com marca la tradició, es compon de xulla, llonganissa, carn magra i mongetes. Per postres, la gent de Vila-sana elabora pastissos i d’altres postres que es posen a la venda a un preu popular. Els diners recaptats dels pastissos van anar a parar, íntegrament a l’organització Mans Unides.

Anna Berga i Infolleida