Torna el Cicle de Gènere a la biblioteca de Mollerussa amb un taller i una xerrada de l’escriptor i antropòleg Ritxar Bacete

08/05/2019

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila acollirà aquest dijous 9 de maig a les 8 de la tarda la xerrada Què significa ser home en el segle XXI? La masculinitat en l’era del feminisme, de la crisi a les oportunitats, a càrrec de Ritxar Bacete (Vitoria-Gasteiz, 1973), escriptor, antropòleg, treballador social i especialista en gènere, masculinitats, feminisme, polítiques d’igualtat, paternitat positiva i economia del desenvolupament.  Bacete, que en la seva trajectòria ha impulsat i col·laborat en diferents projectes per promoure la implicació dels homes en la igualtat, és autor també de dos llibres Nuevos hombres buenos i El poder dels nois.

La xerrada forma part del Cicle de Gènere, iniciada l’any passat per la regidoria d’Igualtat en col·laboració amb la biblioteca i que va comptar amb les intervencions de les escriptores Bel Olid i Anna Manso. Enguany com a novetat, prèviament a la xerrada i a l’edifici de L’Amistat, Ritxar Bacete també impartirà un taller per a una vintena de persones vinculades als centres escolars de la ciutat i al món educatiu sota el títol Reflexions per a una intervenció socioeducativa amb homes, joves i nens des de la perspectiva de gènere. Es tracta d’una activitat, que s’emmarca també dins el Pla Educatiu d’Entorn.

Infolleida