Tot a punt per la 147a Fira de Sant Josep

15/03/2019

Aquest divendres s'ha celebrat la 18a Borsa Interpirinenca de Cereals que ha aplegat més de 400 operadors

Compte enrere a Mollerussa per la 147a Fira de Sant Josep i el 39è Saló de l’Automòbil. Aquest dijous els operaris han començat a treballar en el muntatge dels estands situats al llarg de l’Avinguda del Canal, on hi ha la maquinària agrícola, al carrer de Belianes, on s’hi concentra el 4rt Saló del Tractor, i al recinte de les piscines que acull el Saló de l’Automòbil. Aquests treballs de muntatge també han continuat dins la fira de Mollerussa on s’hi aplegaran fins a 128 firmes de les 294 totals que participaran en aquesta edició. Tot això en una fira que ocuparà un espai net de més de 25.000 metres quadrats, gairebé 5.000 més respecte l’any anterior.

Des de començaments de setmana al voltant d’un centenar d’atraccions també han començat a ocupar la zona de darrere dels pavellons firals i, aquest divendres, algunes d’aquestes ja ha començat a funcionar.

I és que Mollerussa aprofita les últimes hores per engalanar els carrers i deixar-ho tot enllestit per la inauguració de la fira de Sant Josep, que es durà a terme dissabte a les 10 del matí i que estarà presidida pel President de la Generalitat, Quim Torra. Una fira que s’allargarà fins el proper dimarts 19 de març, dia de Sant Josep, i que espera repetir l’assistència de 170.000 visitants que va rebre en l’edició passada.

L’esdeveniment firal, però, ja ha celebrat les primeres jornades tècniques. Una de les més multitudinàries ha estat la 18a borsa Interpirinenca de Cereals que aquest divendres al matí ha aplegat més de 400 operadors al complex Resquitx de Golmés. Aquesta cita anual reuneix importadors, productors, brokers i usuaris que aprofiten la trobada per fer contactes i intercanvis comercials.

Entre els països participants a la borsa enguany cal destacar la presència d’operadors de França, Suïssa i, per primera vegada, de Japó.

A.Berga, A.García, L.García i G.Rescalvo