Tot a punt per obrir la 148 Fira de Sant Josep de Mollerussa

03/06/2021

El conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, s'afegeix a les autoritats que visitaran oficialment el certamen

Tot està a punt perquè demà divendres i fins diumenge se celebri a Mollerussa la 148a Fira de Sant Josep amb la participació de 153 expositors i 13.000 m2 de superfície neta ocupada entre el Recinte Exterior, Pavellons Firals i el Saló de l’Automòbil, apartat aquest últim que enguany celebra la seva 40a edició. El certamen d’enguany obre amb grans expectatives en ser el primer després de vint-i-un mesos sense grans fires agrícoles en format presencial a les Terres de Lleida.

D’altra banda, afegir al programa oficial la visita demà divendres a la tarda del conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, qui s’afegeix així a les anunciades fa uns dies, amb la presència de nombroses autoritats del nou Govern de la Generalitat presidint els actes protocol·laris de la fira d’enguany. El conseller Giró arribarà a 2/4 de 6 de la tarda a l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell i, després de signar al Llibre d’Honor, visitarà el Recinte Firal.

Demà divendres tindrà lloc també la Inauguració Oficial de la 148 Fira de Sant Josep i del 40è Saló de l’Automòbil, acte que presidirà el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent. El programa inclou l’arribada, a les 11 del matí, i parlaments al Teatre L’Amistat, per continuar amb visita i recorregut pel Recinte Firal i Inauguració del Saló de l’Automòbil  al Recinte Piscines, prevista aquesta última a l’1 del migdia.

A banda dels actes oficials, durant el dia de demà divendres també es portaran a terme en el marc de la fira tres jornades tècniques les quals es desenvoluparan via telemàtica. La primera d’elles, a les 15 hores, es presenta amb el títol Innovacions tècniques en agricultura, del camp a la central i està organitzada per l’IRTA i l’ens firal. A les 16 hores tindrà lloc la jornada Gestió de l’impacte ambiental de les granges de porcí intensiu, organitzada per la Universitat de Lleida i Fira de Mollerussa, mentre que la darrera es farà a les 19 hores i, organitzada pel JARC i l’ens firal, tractarà 'La gestió correcta d’una compravenda. Successió o donació i novetats en tanteig i retracte'

Infolleida