Un nova empresa de programació d’automatismes s’instal·la a la Incubadora d’Empreses de Bell‐lloc d’Urgell

10/09/2018

L’Alcalde de Bell‐lloc d’Urgell, Carles Palau i el responsable de l’empresa “RBF AUTOMATION”, Ricard Bordalba han signat avui l’entrega de claus del nou despatx de la Incubadora d’Empreses

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell acollirà una nova empresa. Es tracta de l’empresa RBF AUTOMATION que es dedica a la programació d’automatismesi desenvolupament de processos pel sector industrial oferint projectes pel control i l’automatització de màquines i processos industrials mitjançant cèl·lules robotitzades, PLC’s, HMI, etc, disseny i instal·lació d’equips, millora dels processos existents i buscant solucions completes des de les primeres fases del disseny i fins la posada en servei i optimització dels sistemes instal·lats.

La Incubadora d’Empreses facilita l’inici de l’activitat empresarial a través d’una sèrie de serveis complementaris, a preus més reduïts que els que ofereix el mercat, i totalment adaptats a les seves necessitats.

La Incubadora d’Empreses ofereix serveis de formació , assessorament i posa a l’abast de totes aquelles persones que volen consolidar i fer créixer la seva idea de negoci al Pla d’Urgell a les instal·lacions del centre empresarial a uns preus molt competitius reduint la inversió inicial i les despeses de funcionament durant un període determinat de temps.

Actualment està al 60 % de la seva ocupació, allotja 5 empreses que donen feina a 10 persones. Queden a disposició dels emprenedors i emprenedores 4 despatxos amb preus a partir de 102€ al mes amb tots els serveis inclosos (fibra òptica, llum, aigua, calefacció, videovigilància, etc.

 

Infolleida