Una dotzena de persones es forma per ser voluntari d’una xarxa de protecció animal a la ciutat

26/06/2019

Bona acollida de la primera sessió formativa a través de Nova Eucària, que també oferirà dues sessions més els dies 27 i 29 de juny

Una dotzena de persones han seguit aquest dimarts la primera de les sessions formatives organitzades per l’Ajuntament de Mollerussa amb l’objectiu de formar les persones interessades en ser part d’una comunitat de protecció animal a la ciutat. Les sessions, a càrrec de l’entitat Nova Eucària, es repetiran el pròxims dies 27 (de 19.30 a 21.30 hores) i 29 (de 11 a 13  hores) de juny. Per tal de participar en la sessió formativa que més convingui, cal fer la inscripció a través del correu [email protected] indicant el nom  i cognoms així com un telèfon de contacte.

L’objectiu és difondre el protocol a seguir per formar part d’aquesta xarxa social que pretén que els seus membres col·laborin en la cura dels animals acollits al Refugi de Trànsit que s’ha habilitat en una nau municipal al costat de l’estació d’autobusos. Així mateix, el consistori també ha activat el número de telèfon 973 60 38 52, que està connectat permanentment amb la Policia Local, per tal de comunicar les troballes d’animals abandonats i poder així posar en marxar el protocol corresponent. Aquestes actuacions formen part de la primera fase d’actuació del Pla Integral de Protecció Animal, que va ser aprovat en Ple pel consistori i que té com a projecte final desenvolupar en un futur un refugi per a Mollerussa i comarca.

Infolleida