Una guarderia i ampliar la residència són els objectius prioritaris del Palau

29/01/2020

Amb l’objectiu de fer balanç dels primers sis mesos de gestió i explicar els principals reptes del consistori, l’alcalde del Palau d’Anglesola, Francesc Balcells, ha dut a terme una conferència davant els veïns i veïnes del Palau d’Anglesola. Fer una guarderia i ampliar la residència són els objectius prioritaris, segons Balcells.

Construir una guarderia municipal propera a la zona escolar és un dels objectius prioritaris de l’equip de govern del Palau d’Anglesola. En l’actualitat, és l’únic municipi de la comarca que no compta amb aquest servei i esperen poder-la fer durant aquest mandat. Per fer-ho, han sol·licitat els ajuts del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat.

L’alcalde del municipi, Francesc Balcells, ho ha explicat en la conferència que ha fet davant els habitants del municipi. Una xarrada motivada per fer balanç dels primers sis mesos de gestió i on també s’han exposat els principals reptes de futur.

La intenció del consistori és unificar el col·legi de primària i ampliar i plantejar altres sistemes de gestió de la residència. D’aquests primers sis mesos de gestió, Balcells ha destacat la creació de sis comissions ciutadanes formades per habitants del Palau que treballen per desenvolupar activitats en diferents àmbits com la cultura o el civisme.

Mariona Rebull i Martí