Una obra de titelles obre el festival familiar del Carrilet Fest del Palau d’Anglesola

El Palau d'Anglesola guanya a casa l’Agramunt (3-1)

L’obra de titelles d’El Pot Petit va iniciar ahir el Carrilet Fest, el festival familiar i d’aprenentatge del Palau d’Anglesola. Durant el dia es va celebrar un dinar al parc Sant Roc i es van vendre més de 1.200 entrades.

Un descendit Palau d’Anglesola va vèncer ahir 3-1 l’Agramunt, que és cinquè i no s’hi jugava res. En la primera part, els dos equips van estar molt igualats, però un gol de Charrúa al 44 va obrir el marcador (1-0). En la segona meitat, el Palau va continuar pressionant i amb dos gols en el 56 i 83 van sentenciar el partit (3-0). Al final, l’Agramunt va marcar el gol de l’honor en el minut 85 (3-1).