Una persona apunyalada i una altra detinguda en una baralla en ple carrer a Mollerussa

10/02/2021

Els Mossos han obert una investigació

Una persona va ser ingressada ahir a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb ferides d'arma blanca i estat greu després d'una baralla en ple carrer a Mollerussa. Els fets van succeir passats dos quarts de vuit de la tarda a la zona de l'eixample de l'avinguda de la Pau, concretament al carrer Mestre Josep Capell.

Un grup de veïns van iniciar una disputa per motius que es desconeixen i s'investiguen, si bé fonts properes van explicar que podrien estar vinculats a un judici. La baralla va derivar en una batussa en la qual dos persones van resultar ferides. Una d'elles va ser traslladada al CAP de Mollerussa amb ferides lleus i posteriorment va ser arrestada pels Mossos. Un altre home va ser evacuat a l'Arnau de Vilanova en estat greu, tot i que inicialment no es tem per la seua vida. Els Mossos van activar diverses patrulles i van separar el grup de persones implicades en la baralla, actuació que va comptar amb el suport de la Policia Local.

L'aldarull es va produir en un solar annex a aquest carrer, en què els ferits van estar custodiats pels Mossos d'Esquadra fins a l'arribada de les ambulàncies del SEM, encarregades de traslladar-los als centres sanitaris. Diversos veïns van presenciar l'incident, alertats pels forts crits.

Segons l'últim balanç de criminalitat del ministeri d'Interior, entre els mesos de gener i setembre de l'any passat es van comptabilitzar a les comarques lleidatanes un total de 115 casos de delictes greus de lesions i baralles tumultuàries, una xifra que suposa un 12% menys respecte al mateix període de l'any passat. També han experimentat un descens els homicidis en grau de temptativa, amb set casos registrats l'any passat.
Segre