Una vintena d'activitats i 40 expositors a la Fira de l'Estany

02/04/2019

Es celebra aquest cap de setmana al poliesportiu d'Ivars d'Urgell. Paral·lelament, a Cal Sinén hi tindrà lloc el 13è Dia de l'Estany d'Ivars i Vila-sana

La periodista i presentadora Mari Pau Huguet, inaugurarà aquest proper dissabte l’onzena edició de la fira de l’Estany d’Ivars d’Urgell. La mostra que es celebrarà durant tot el cap de setmana, inclou una quinzena d’activitats, com tasts de vins, vermut popular, tallers i exposicions. També comptarà amb prop de 40 parades de productes de proximitat i de comerç local que ompliran el pavelló poliesportiu. Tot això amb l’objectiu de promocionar el municipi i l’Estany d’Ivars i Vila-sana, un espai natural profundament arrelat al poble i que enguany celebra el desè aniversari de la fi del seu ompliment.

Una de les novetats, serà l’alliberament, per part dels Agents Rurals, d’un exemplar d’Àguila Calçada. Serà diumenge a 11:45h al costat del pavelló. En aquesta edició també agafen protagonisme els noms locals de la mà del cuiner Sergi Aritzeta i els Germans Schmitz Coll.

programació Fira Estany

Paral·lelament, durant el cap de setmana també se celebrarà el 13è dia de l’Estany d’Ivars i Vila-sana a l’edifici de Cal Sinén. Hi haurà jornada de portes obertes, vermut musical, food trucks, una activitat de geo-localització, i la tradicional plantada d’arbres.

 

Anna Berga