Una vuitantena de participants, a la Posta de Sol amb Gust Ponentí

02/07/2019

Per tercer any consecutiu Boira Experience ha organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Mollerussa aquesta activitat, inclosa dins del programa de les nits d’estiu de la capital del Pla d’Urgell.

La posta de Sol amb Gust Ponentí combina una caminada de dos quilòmetres amb música, paisatge i gastronomia. Els participants, que l’organització xifra en una vuitantena, no només han pogut gaudir del pa amb tomata, plat que s’ha volgut reivindicar en aquesta edició, sinó també d’unes fantàstiques vistes dels Montsecs d’Ares i de Rúbies, la Seu Vella de Lleida, la Serra de la Llena, el Montsant, així com poblacions com Sidamon, Torregrossa, Juneda o les Borges Blanques.

Instants abans de la posta de sol i fins passat el crepuscle, el duo MelPomina ha acompanyat a tots els assistents amb una actuació on s’han interpretat temes coneguts com per exemple “Garota du Ipanema”, Isn’t she lovely” o “Som de l’Oest”.

L’activitat ha finalitzat al voltant de les 22.00 hores, quan els participants han tornat al punt de sortida amb les seves llanternes.

Infolleida