Uns 1.700 estudiants busquen oferta a la 3a Fira Universitària

07/03/2018

També inclou 3 xerrades informatives adreçades a les famílies, que es faran al vespre sobre beques i propostes formatives

Prop de 1.700 estudiants de 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat han visitat la 3a edició de la Fira Universitària de Mollerussa, que enguany s’ha traslladat al Teatre L’Amistat amb l’objectiu d’oferir un espai més acollidor. Precisament, aquesta ubicació ha permès utilitzar 7 espais diferenciats per mostrar l’oferta educativa i per acollir xerrades informatives que s’han agrupat per branques.

En aquesta edició hi ha participat un total de 23 centres que han mostrat la seva oferta als estudiants de la comarca i també de poblacions veïnes com Agramunt, Bellpuig i Les Borges Blanques. I és que l’objectiu de la fira és el d’apropar als joves tota la informació referent als estudis superiors així com orientar-los en aquells dubtes que els puguin sorgir.

A més d’orientar als joves, en aquesta edició també s’han programat tres xerrades informatives en horari de tarda adreçades a les famílies.

 

Anna Berga