Vila-sana ha celebrat la Festa Major en el seu format habitual

27/09/2021

El municipi ha mantingut els aforaments reduïts per tal de garantir les distàncies de seguretat

Vila-Sana ha tornat a celebrar la Festa Major en la seva plenitud, ja que s'han recuperat els tres dies de celebració i les múltiples activitats lúdiques i festives.

Després de reduir-se a una sola jornada l’any passat a causa de la pandèmia, enguany la celebració ha començat el divendres24 de setembre, i s'ha perllongat fins el diumenge, dia 26. Tot i això, s'han mantingut els aforaments reduïts per tal de garantir les distàncies de seguretat i per poder aplicar els requeriments de seguretat sanitària en aquest tipus d’activitats.

La jornada de divendres s'ha iniciat amb jocs gegants a la Plaça Major dirigits als infants i joves del municipi. Més tard, ha tingut lloc l’anomenada “nit jove” amb l’actuació del grup de versions, Pernil Salat, i també de la reconeguda banda lleidatana, Koers.

Dissabte s'ha iniciat la jornada d’actes amb una tirada familiar de bitlles. Després, a les piscines ha tingut lloc un vermut popular amb acompanyament musical. A la tarda, també s'ha viscut el partit de hoquei entre CP Vila-sana i CH Mataró, amb victòria de les locals. Ha acabat la jornada el show d’humor d’en Peyu amb el seu espectacle “L’home orquestra”.

Diumenge al matí s'ha celebrat la missa solemne en honor al patró Sant Miquel i a la copatrona, la Mare de Deu de la Cabeza. A la tarda, el circ ha estat el protagonista amb la companyia Moretol & Manzani. Més tard, l’Orquestra del Pugrama ha actuat a la Plaça Major i, per últim, ha posat el colofó a la Festa Major el tradicional castell de focs.

Per Joan Sangrà, alcalde de Vila-sana, s’ha configurat “un programa molt obert i destinat a satisfer a totes les edats i a les diferents preferències”. 

Infolleida