Vila-sana vol construir un Centre de Dia

30/01/2018

L’Ajuntament treballa per fer realitat aquest projecte que podria ubicar-se als terrenys situats darrere el poliesportiu municipal

L’Ajuntament de Vila-Sana vol construir un Centre de Dia al municipi. S’ubicaria en els terrenys municipals situats al darrere del pavelló poliesportiu i actualment el consistori està buscant finançament tant públic com privat per mirar de tirar endavant aquesta proposta en els propers anys.

Segons l’Ajuntament, hi ha una gran part de la població que desitja “envellir al poble” i el fet que el 10% dels habitants superi els 80 anys, fa que la construcció d’aquest equipament sigui prioritari a més d’una vella reivindicació del municipi.

La idea principal és que aquest espai sigui un centre de serveis a la gent gran, però que aquests puguin anar a dormir a casa seva, amb la qual cosa, la inversió ha realitzar és més assumible.

Actualment el consistori està en contacte i mantenint reunions amb les administracions públiques i amb empreses privades per, en un futur proper, poder fer realitat aquest projecte D’aquesta manera, també ha obert una bústia municipal per tal que qualsevol empresa o particular privat pugui informar-se del projecte i optar a la seva construcció i funcionament.

 

Infolleida