Barbens organitza una visita guiada al seu castell templer

04/03/2020

Una visita guiada al castell templer i la Trobada Gegantera del Pla d’Urgell són activitats que formen part del programa Primavera Cultural que ha organitzat l’ajuntament de Barbens. Estarà dedicat al feminisme, la literatura, la cultura popular i la història local.

Per començar, el dia 8 de març se celebrarà el Dia Internacional de la Dona amb la inauguració de l’exposició fotogràfica Wabi Sabi, la bellesa de la imperfecció, de la veïna Sara Caelles. El 14 dia de març, Montse Barderi serà l’encarregada de pronunciar una conferència sobre la vida i l’obra de Teresa Pàmies. També presentarà la seua última novel·la, La memòria de l’aigua, premi Prudenci Bertrana. El dia 28 de març, Barbens acollirà la Trobada Gegantera del Pla d’Urgell.

El dia 19 d’abril, els veïns del poble podran gaudir de l’obra de teatre La Rambla de les Floristes, el clàssic de Josep Maria de Sagarra, a càrrec de la companyia Agropecuària. La visita guiada pel castell de Barbens (actual seu del consistori) se celebrarà el dia 31 de maig amb l’objectiu que els participants puguin conèixer més detalls del passat templer d’aquest municipi del Pla d’Urgell.
SEGRE