Bellvís celebra els tradicionals Firals

30/07/2017

Bellvís ha tornat, aquest cap de setmana, al segle XVII en motiu de la celebració dels Firals. Unes 300 persones participen en les representacions que es porten a terme durant tot el cap de setmana

Bellvís acull aquest cap de setmana la festa dels Firals, un viatge al segle XVII que barreja llegenda amb historia, ja que reviuen l’ocupació del municipi per part de les tropes de Felip IV, però, alhora, representen la faula de “L’anella de cal Bufalà”, una història d’amor on els protagonistes han de lluitar contra les adversitat de l’època. Uns 300 veïns del poble participen en les representacions que es porten a terme durant tot el cap de setmana.

 

Els visitants als Firals van poder gaudir de diferents espectacles, com la representació de la llegenda, amb la visita dels nobles de la família Bufalà. A més a més, el certamen va acollir, també, un mercat de productes artesanals, un sopar amb productes de proximitat, o una acampada vikinga. Mari Pau Huguet fou l’encarregada d’apadrinar aquesta edició dels Firals.

Ariadna Sánchez