El No Surrender Festival es trasllada a Mollerussa

16/01/2020

El festival en homenatge a Bruce Springsteen, el No Surrender Festival, se celebrarà enguany a la ciutat de Mollerussa després que en els darrers tres anys s'hagi fet a Vilanova de Bellpuig. L'organització del certamen ha pres aquesta decisió per tal que l'esdeveniment pugui millorar la seva seguretat i condicions, i per consegüent, créixer tant en espai com en participants.

L'organització del No Surrender Festival ha decidit traslladar la quarta edició de l'esdeveniment a Mollerussa, després que les tres anteriors hagin tingut lloc a Vilanova de Bellpuig. El canvi d'escenari vol dotar l'espectacle en homenatge a Bruce Springsteen de més condicions i seguretat, que permetin el seu creixement tant en dimensió com en assistents. D'aquesta manera, els seus promotors han acordat amb l'Ajuntament de Mollerussa que se celebri el pròxim 27 de juny al Parc de la Serra.

L'escenari elegit disposa de més capacitat per acollir el públic assistent que el camp de futbol de Vilanova de Bellpuig, on l'edició de l'any passat s'hi van congregar més de 4.000 persones i 1.240 músics participants, amb temperatures que van fregar els 40 graus. En aquest sentit, el Parc de la Serra també ofereix zones arbrades que poden proveir d'ombra els assistents en cas de necessitat. A més, enguany la gravació de la cançó escollida del 'Boss', que és 'Dancing in the Dark', es farà de nit per evitar les hores de forta calor i a la vegada donar-li un "punt d'espectacularitat".

D'altra banda, el trasllat també implica el del No Surrender Kids. La voluntat és que se celebri a la mateixa ciutat de Mollerussa per tal d'apropar-lo a la ciutadania.

Mollerussa TV