Ivars d’Urgell celebra la 10a Fira de l’Estany amb una setantena d’expositors i gran varietat d’activitats

04/04/2018

La Fira de l'Estany està dedicada a promocionar el poble i l’Estany d’Ivars i Vila-sana, un dels principals atractius turístics del territori

Productes de proximitat, comerç local, tallers o degustacions, entre altres, ompliran aquest proper dissabte el pavelló poliesportiu d’Ivars d’Urgell en la Fira de l’Estany. El certamen que enguany arriba a la seva 10a edició serà inaugurat dissabte a la tarda pel catedràtic i ex director del Museu d’Història de Catalunya i de l’IEI, Josep M Solé i Sabaté i per la presentadora i directora del programa Cafeïna de Lleida TV, Mariví Chacón.

L’edició d’enguany també inclou diferents degustacions de productes de proximitat, exposicions d’art, vermut popular amb lo Pau de Ponts,un show cooking a càrrec d’Àlex Guiu, o la segona trobada de gegants a més a més d’una setantena d’expositors, dels quals 15 són de comerços locals, que ompliran durant els dos dies el poliesportiu d’Ivars.

 

Paral·lelament a la Fira, diumenge es celebra el Dia de l’Estany a l’edifici de Cal Sinén a l’Estany d’Ivars i Vila-sana on durant el matí es podrà gaudir de degustació de productes de proximitat, plantada d’arbres, ioga i passejades a cavall.

Anna Berga