La 6a Fira de la Camamilla de Linyola bat rècord de visitants

19/05/2019

Més de 5.000 persones, segons l’organització, han visitat aquesta fira que combina tallers, exposicions, mercat i entitats.

La 6a Fira de la Camamilla i Tractors Antics de Linyola bat rècord d’assistents i aplega més de 5.000 persones, segons l’organització. El bon temps ha acompanyat durant tota la jornada en la que els visitants han pogut gaudir, entre altres, de tallers, exposicions, ponències i també del mercat d’artesania i productes de proximitat. Tot això, sense deixar de banda el seu marcat caràcter local ja que també involucra les entitats del municipi.

A més per segon any consecutiu, la Fira s’ha inclòs dins el programa de la Festa Major, fet que des de l’organització, valoren molt positivament.

La II Trobada de Patchwork, l’exposició de plantes aromàtiques i medicinals al molí de l’oli o Ia I Trobada d’Urbans Sketchers són algunes de les exposicions destacades que s’han pogut veure. En el marc de la fira, també s’ha presentat el nou mural, obra de l’artista Ana Pulido, en el que la camamilla i pren un paper important.

Els tractors antics, amb la gimcana i la rua, també han estat un dels protagonistes de la jornada.

 

Anna Berga