L'Ajuntament de Mollerussa i el Consell Comarcal presenten un nou forfet turístic

16/01/2018

La nova proposta vol potenciar el turisme en els museus de la ciutat i l'Estany d'Ivars i Vila-sana

L’aigua, i en concret la del Canal d’Urgell, és l’eix principal del nou forfet turístic que ha presentat l’Ajuntament de Mollerussa i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell. L’objectiu és ampliar el visitants al Museu de Vestits de Paper, a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell i a l’Estany d’Ivars i Vila-sana. El paquet turístic està pensat tant per la gent del territori que no coneix aquests espais com per a tots el turistes que visiten algun d’aquests.

Hi ha dues modalitats de forfet. La primera inclou visites guiades al Museu de Vestits de Paper i a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell per 5 euros i mentre que la segona, a banda d’aquests museus, també ofereix una visita guiada a l’Estany d’Ivars i Vila-sana a un preu de 7 euros.

Es preveu que el forfet entri en funcionament abans de la Fira de Sant Josep i es pot adquirir a qualsevol dels tres espais que s’inclou en el paquet turístic. Les visites s’han de realitzar en un període de 6 mesos amb reserva prèvia i també hi ha l’opció d’adquirir un abonament regal que es lliura dins una caixeta de cartró.

 

Anna Berga