Linyola convoca una reunió per reactivar turísticament el Camí de Sant Jaume entre Tàrrega i Balaguer

14/03/2017

En aquesta primera cita s’ha acordat de crear un equip de treball encarregat de crear un projecte que serveixi per dinamitzar el territori i potenciar la ruta.

Potenciar turísticament la variant nord del Camí de Sant Jaume entre Tàrrega i Balaguer és l’objectiu de la reunió, organitzada per l’Ajuntament de Linyola, que ha reunit als representants dels diferents pobles per on transcorre aquest tram de ruta, així com als diferents Consells Comarcals de l’Urgell, Pla d’Urgell i Noguera, el Patronat de turisme de la Diputació de Lleida i el Departament de Turisme de la Generalitat. 

En aquesta trobada s’ha analitzat l’estat actual del trajecte i s’ha acordat crear un equip de treball que s’encarregui de redactar un projecte que serveixi per dinamitzar el territori i potenciar el camí de Sant Jaume, tant a nivell de visitants com dels mateixos residents de la zona.

El projecte encara es troba en una fase inicial i per aquest motiu no s’ha concretat cap mesura d’actuació així com de finançament.

 

Anna Berga