L’Oficina de Turisme del Pla d’Urgell dedica el Tasta el Pla de maig al Parc de les Olors de Linyola

09/05/2017

El guanyador del sorteig podrà gaudir d’una visita guiada al parc i d’un tast gastronòmic de productes de proximitat

L’Oficina de Turisme del Pla d’Urgell dedica el Tasta el Pla d’aquest mes de maig, que comença avui, dia 9 de maig, al Parc de les Olors de Linyola. El guanyador gaudirà d’una visita al parc i d’un tast gastronòmic de productes de proximitat.

Aquest sorteig coincideix amb la 4a Fira de la Camamilla que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de maig a Linyola, i on l’Oficina de Turisme tindrà un estand des del que pretén incentivar el turisme a la comarca i també fer difusió d’aquesta iniciativa de sortejos mensuals que es va posar en marxa el passat mes de març.

Els requisits per participar a Tasta el Pla són sempre els mateixos. Cal ser seguidor del perfil d’Instagram de Turisme, @turismedelpla, i de l’establiment o productor que hi col·labora. A més, s’ha de clicar m’agrada a la fotografia del cartell del sorteig que es publica en cadascun d’aquests dos perfils. Per últim, s’ha de deixar un comentari, només al cartell que penja l’Oficina, amb el hashtag #tastaelpla i s’han d’etiquetar, en aquest mateix comentari, tres persones amb les quals es voldria gaudir d’aquesta experiència.

El sorteig finalitzarà el proper dilluns, 15 de maig, i el dimarts, 16 de maig, es coneixerà per mitjà del compte d’Instagram de l’Oficina al guanyador o guanyadora d’aquest mes, que podrà recollir el seu val a la planta baixa de la Casa Canal de Mollerussa, on s’ubica l’Oficina.

Infolleida