Sidamon crea un projecte de geocalització de punts d'interès locals

26/08/2020

Amb l'objectiu d'atreure els visitants del pàrquing d'autocaravanes

Un grup de joves de Sidamon han geolocalitzat un total de 10 punts emblemàtics del poble. Aquesta acció ve després que el consistori registrés un augment de turistes al municipi per d’habilitació de l’aparcament d’autocaravanes. D’aquesta manera, per promocionar turísticament aquest poble del Pla d’Urgell, l’objectiu és oferir als visitants la informació local al telèfon mòbil. En aquest sentit, la plaça Major, el Tossal de les Tenalles o l’esglèsia del poble, són algunes de les zones que han quedat marcades a Google Maps i que es podran consultar a través de l’aplicació mòbil “Mobile History Map”.

L’aplicació mòbil està disponible als sistemes operatius Android i Ios. Així mateix, la informació també està disponible a un enllaç a la pàgina web del municipi.

Els joves que han participat a la iniciativa formen part de l’associació Joves Units per la Millora de Sidamon, un projecte que va néixer l’any passat perquè els veïns d’entre 12 i 16 anys treballin “a jova” a favor de la comunitat local.
Alba Mor