Tallers, música i tasts gastronòmics en la 4a Fira de la Camamilla

11/05/2017

Entre les diferents activitats diumenge es presentarà “La cançó de Linyola” composada i interpretada per l’artista Lo Pau de Ponts

Mel maridada amb caviar de camamilla, oli, xampú o batut de iogurt són algunes de les novetats fetes amb camamilla que es presentaran a la 4a Fira de la Camamilla i Plantes Medicinals de Linyola que tindrà lloc aquest proper cap de setmana. L’edició d’enguany compta amb sis espais on es duran a terme exposicions, tasts gastronòmics, tallers i activitats on s’hi han involucrat diferents entitats locals.

El gruix de les activitats es concentraran diumenge al matí on destaca la IV Marxa Mascançà que compta amb 3 rutes de 13, 16 i 23 quilometres, l’entrega de premis del I Concurs de contes i narracions breus amb camamilla, la concentració de tractors antics i la presentació de “La cançó de Linyola” composada i interpretada per l’artista Lo Pau de Ponts.

A més de les activitats d’oci, dissabte al matí hi ha programada una jornada tècnica sobre la potencialitat dels usos i productes de les plantes aromàtiques i medicinals que compta amb la col·laboració del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Anna Berga