Tot a punt per al Benvingut a Pagès

08/06/2018

Tres explotacions agràries, dos cases rurals i un restaurant participen al Benvinguts a Pagès al Pla d’Urgell aquest cap de setmana. Concretament són Formatges Camps, Vila-horts i Cal Valls com a explotacions, Apartaments Pere-Bep i La Teuleria de Linyola com a cases rurals i el Restaurant l’Estoneta de Vilanova de Bellpuig. Aquesta iniciativa vol redescobrir tot el món de la pagesia i conèixer l’origen dels productes alimentaris de primera mà.

Enguany, a la comarca, alguns productors han decidit aliar-se per poder oferir experiències més enriquidores, com es el cas de Cal Valls, productor ecològic, i el Restaurant l’Estoneta.

En aquest cas, els visitants podran veure tot el procés d’elaboració del producte a la mateixa explotació, i fins que arriba a la taula a través d’un menú degustació al restaurant.

D’aquesta manera es vol mostrar el procés d’elaboració dels diferents aliments que es produeixen al territori amb unes garanties de seguretat alimentària i el segell de productes ecològics, de proximitat i de qualitat; a la vegada que es viu una experiència diferent amb la família.

Meritxell Castillo