Vila-sana vol potenciar el turisme internacional

11/08/2019

El Centre d’Immersió Audiovisual ha rebut la visita d’un grup de turistes de Luxemburg.

El Centre d’Immersió Audiovisual (CIM) de Vila-sana s’està convertint en un pol d’atracció turística arran de les seves característiques tecnològiques. Per seguir potenciant-lo, l’Ajuntament de la població també vol obrir-lo al creixent turisme internacional que s’interessa per l’Estany.

Aquesta iniciativa coincideix amb la visita aquesta setmana d’un grup de turistes de Luxemburg, que han manifestat el seu interès tant per la instal·lació audiovisual com per la història de l’Estany. Després de fer un recorregut pels atractius de la zona, també han visitat altres punts lleidatans com les Borges Blanques.

Des de la seva inauguració, l’any 2016, el CIM és un atractiu important per Vila-sana i cada any rep la visita d’un miler de persones i s’hi duen a terme desenes de presentacions i activitats.

Un dels punts forts de l’equipament és la pantalla immersiva i amb so envoltant, on els espectadors poden veure “La Pel·lícula de l’Estany”, un film que permet veure aquesta zona a vista d’ocell a través d’unes imatges enregistrades amb “dron”.

Infolleida