El Consell Comarcal entrega els premis del concurs #pladurgellrecicla

14/02/2018

El concurs era una de les accions de la campanya sobre la recollida selectiva al Pla d’Urgell

Aquest dimarts el president del Consell Comarcal, Joan Trull, ha fet l'entrega dels premis del concurs fotogràfic d’Instagram #pladurgellrecicla, en el qual hi han participat una quarantena de veïns de la comarca.

L’acte es va fer a la seu del Consell i va comptar amb la presència de dos de les guanyadores. D’una banda, es va fer l’entrega a la Sra. Irene Solsona, de Linyola, d’un premi de 100 € en metàl·lic per la foto més votada pel pública través de les xarxes socials. L’altre premi entregat va ser de 50 € en metàl·lic per a la Sra. M. Rosa Pedrol, de Vallverd,per la foto escollida per sorteig entre les fetes als assistents al photocall dels punts informatius sobre reciclatge. També hi ha un altre premi de 50 € per a la millor fotografia individual escollida pel jurat i un altre de 100 € la per foto col·lectiva, que va quedar desert.

Aquest concurs es va convocar dins de la campanya de sensibilització sobre la recollida selectiva que es va fer a finals d’any al Pla d’Urgell. El seu objectiu era animar els veïns i veïnes del Pla d’Urgell a etiquetar fotografies duent a terme accions de reciclatge i poder així participar al concurs.

Durant la campanya, a càrrec de l’empresa ARUM, es van informar unes 2.100 persones a través de punts informatius i a peu de contenidors. També es van detectar 59 incidències relacionades amb la presència indeguda de voluminosos al costat dels contenidors, un problema habitual que genera molèsties, brutícia i empitjora l’estat de la via pública.

També es van visitar 152 bars i restaurants de la comarca amb l’objectiu de millorar el reciclatge en aquest sector i facilitar-los els mitjans necessaris, com cubells i contenidors.

 

Infolleida