El No Surrender crea els primers premis del festival

04/06/2019

El festival ja començarà a escalfar motors aquest diumenge amb la celebració de la 2a edició del No Surrender Kids

El No Surrender Festival estrenarà premis, els NSF Awards Casimiro Pons. Es tracta de la nova iniciativa dels organitzadors per aquesta tercera edició del festival que se celebrarà el proper 29 de juny a Vilanova de Bellpuig. En concret hi haurà tres categories: per al participant que vingui de més lluny, per al més polivalent i per al que enviï el vídeo més divertit en el que es vegi com assaja el tema d’enguany “Glory Days”.

Els trofeus estan dissenyats per l’artista local Gerard Pons i, de moment, el que s’atorgarà al participant vingut de més lluny és ja difícil de batre: Australia.

El festival ja començarà a escalfar motors aquest diumenge amb la celebració de la segona edició del No Surrender Kids. La jornada està adreçada als músics participants menors de 16 anys amb l’objectiu de que puguin assajar el tema i així sentir-se més còmodes el dia del festival.

Com en les anteriors convocatòries, el No Surrender Festival espera reunir un miler de músics el proper 29 de juny per a interpretar el tema del Boss “Glory Days” i, de moment, ja hi ha més de 550 inscrits.

 

Anna Berga