La veïna de Mollerussa acusada d’enverinar el seu marit assegura que les natilles barrejades amb medicament eren per a ella

10/04/2019

Ha explicat que eren per la seva depressió. També ha apuntat a més que el seu marit va agredir-la físicament després de negar-se aquesta a mantenir relacions sexuals. Per la seva banda, la víctima, que també ha comparegut aquest dimecres, ha contradit per complet la versió de la seva exdona i ha remarcat que el volia matar.

L'acusada d'enverinar el seu marit amb unes natilles i agredir-lo amb una botella de cava s'ha assegut aquest dimecres al matí al banc dels acusats. Els fets se situen a Mollerussa al febrer de l'any passat quan una dona de 54 anys hauria intentar drogar al seu home amb unes postres barrejades amb pastilles. L'acusada ha assegurat que aquestes natilles eren per ella i que es prenia els medicaments per la seva depressió. Ha afegit a més, que en cap moment, va voler agredir al seu marit sinó que va ser ell qui la va atacar per negar-se a mantenir relacions sexuals.

El seu marit també ha declarat aquest dimecres als jutjats de Lleida. Aquest ha contradit en tot moment la versió de la que va ser la seva dona durant 31 anys i ha assegurat que els postres eren per ell. Ha remarcat que no va agredir a l'acusada i que va ser ella qui va intentar matar-lo a cops. La víctima ha puntualitzat que les discussions i amenaces abans dels fets eren contínues.

També han declarat les dues filles del matrimoni que han corroborat la versió del seu pare. L'acusada s'enfronta, a petició de la fiscalia i l'acusació particular, a 8 anys de presó per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i a cinc anys de llibertat vigilada amb una ordre d'allunyament del seu exmarit. Mentre la defensa en demana l'absolució. El judici continua aquest dijous amb les declaracions de més testimonis.

Marc Tàsies (Lleida TV)